Affiliates
Valhala free forum
 
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Religije Eninoka
Fri Mar 02, 2018 4:04 pm by Putujuci Djindas

» Uslužno farbam sve vrste minijatura!!!!
Tue Jul 05, 2016 9:55 am by Jocinetu

» KMK 2015, 7. in 8. November. Slovenia - 9 Age
Wed Oct 28, 2015 8:24 pm by finaglista

» Izvori Magije potrebno
Thu Mar 19, 2015 3:29 am by Moff

» VI. Topor Team Tournament 2015.
Sun Mar 15, 2015 10:32 pm by Zvijerko

» PORUDZBINE !!!
Wed Feb 18, 2015 9:26 pm by tpoba4

» BSG LARP slike
Tue Feb 17, 2015 7:05 am by Branzila143

» Epic mega battle
Thu Dec 11, 2014 12:21 pm by sashasuman

» IZVEŠTAJ SA DANA FANTAZIJE 2010
Thu Nov 27, 2014 9:21 am by harronasad

March 2019
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Calendar Calendar


Eninok - Otvorena diskusija

Valhala :: IGRE :: RPG :: Eninok

Go down

Eninok - Otvorena diskusija

Post  =Charok= on Mon May 17, 2010 11:14 am

Ajde ovde da mi postujete sve sto imate zapisano a da ima veze sa Eninokom, garant vam lezi po diskovima a bilo bi super sve skupiti na jedno mesto. Cak i ako i nema veze s Eninokom a moglo bi se uklopiti...
=Charok=
=Charok=
Admin
Admin

Posts : 790
Join date : 2010-03-16
Age : 41
Location : Novi Sad, Vojvodina

Character sheet
Name: Enter name
Race: Human
Gender: Male

View user profile http://www.valhala.eu

Back to top Go down

Re: Eninok - Otvorena diskusija

Post  Stranac on Mon May 17, 2010 5:00 pm

Ja samo prvo da pitam, odakle sad odjednom Eninok? Nisam čuo ni reči o njenim zemljama već... confused
pa, stvarno se ne sećam, kad sam išta čuo.

Možda hoćete da Eninok bude pozadina za ove ratne LARPove sa Greenshieldom i kompanijom? (Čovek prikupi koliko podataka mu je dostupno, pa extrapolira na osnovu poznatih šablona ponašanja, pa možda i pogodi o čemu je reč...stranac )

Inače imam ja par strana Atonovog dnevnika (Aton at-Tair ibn Haydin al Anawi, mag iz Har'Giriyeth-a, kad smo još s Endreom pratili karavan u vremenu 1:1 Wink )
I mislim da bi moj Har'Giriyeth trebalo prepisati, da ne bude samo ep o Nesimu Graditelju epski, nego možda i samo mesto. Ako hoćete, mogao bi da pokušam nešto kratko, ako stignem.

U svakom slučaju, lepo je videti kako te zemlje drevne nisu pošle put konačnog zaborava Wink Very Happy
Stranac
Stranac
Metamorf
Metamorf

Posts : 510
Join date : 2010-03-15
Age : 31
Location : Temerin / PMF

Character sheet
Name: Mihalj
Race: Fizičar
Gender: Male

View user profile http://en.wikipedia.org/wiki/User:M%C3%A1ty%C3%A1s

Back to top Go down

Re: Eninok - Otvorena diskusija

Post  DoctorWho on Mon May 17, 2010 10:04 pm

Dok prodju ispiti ja cu se baciti na pisanje onoga sto sma ja vodio...
DoctorWho
DoctorWho
Time Lord
Time Lord

Posts : 536
Join date : 2010-03-17

Character sheet
Name: Enter name
Race: Human
Gender:

View user profile

Back to top Go down

Re: Eninok - Otvorena diskusija

Post  KiiRiiK on Mon May 17, 2010 10:15 pm

Ma spusticu ja jedan shuttle tamo Wink

__________________________
Red Bull daje ti krila a Rakia pogon na sva cetiri
If you're stupid, there's nothing you can do about it-Eric Idle
Neko nam je stavio drogu u heroin!
"Paranoia is a way of life for you, isn't it?" - The Doctor
KiiRiiK
KiiRiiK
Brljavac pred poSudom
Brljavac pred poSudom

Posts : 486
Join date : 2010-03-15
Age : 42
Location : Novi Sad, Vojvodina, Srbija

Character sheet
Name: KiiRiiK
Race: Windling
Gender: Male

View user profile http://www.valhala.eu

Back to top Go down

Re: Eninok - Otvorena diskusija

Post  =Charok= on Tue May 18, 2010 1:49 pm

Ma kreno da vodim avanturu pa reko da se podsetim pa se setio da nema nista na forumu, i eto. Super! Samo vi saljite, ima knjigu da napisemo do kraja
=Charok=
=Charok=
Admin
Admin

Posts : 790
Join date : 2010-03-16
Age : 41
Location : Novi Sad, Vojvodina

Character sheet
Name: Enter name
Race: Human
Gender: Male

View user profile http://www.valhala.eu

Back to top Go down

Re: Eninok - Otvorena diskusija

Post  Stranac on Tue May 18, 2010 1:57 pm

Evo, kako je stajalo na kompu, takvo je:
Kako biste mogli pratiti dnevnik mog lika po imenu Aton at-Tair ibn Haydin al-Anawi, morate da poznajete Har'Gíriyeth-ski kalendar. Naime, kad su grad osnovali Dissalski pobunjenici, nisu više hteli da koriste kalendar Dissalske crkve, a i imali su među sobom mnoštvo oslobođenih robova koji su sa sobom doneli kalendare mnogih naroda, rasa i vera. Ovim povodom odlučili su da naprave kalendar nezavisan od svih tih činilaca i koji bi merio vreme od osnivanja grada. Na kraju je dostignut dogovor, po kojem godina počinje početkom leta, kad je prvi karavan, Hamidov karavan (Hamid al-Sayyid ibn Kemal), stigao (mi bi rekli krajem maja) i sastoji se od 13 meseci od po 28 dana. Naravno, Mesec Eninoka ima ciklus od približno 26 dana, ali ta razlika nije bitna, pošto se kalendar po potrebi svake godine koriguje, kadkad se pridodaje godini ceo jedan mesec. Kalendarski mesec je podeljen na 4 četvrtine ili sedmice, svaka od kojih se sastoji od 7 dana. Imena dana sedmice i meseci su bili glavni problem grupe koja je radila na novom kalendaru, sve dok na kraju Ehud ad-Darannin ibn Raul al-Nalouda, bivši Disslaski sveštenik i matematičar, nije predložio da se oni zovu po rednom broju. Tako je nastao Har'Gíriyeth-ski kalendar, a izgleda ovako: 7. 4. 13. 259.; a čita se: sedmi dan četvrte četvrtine trinaestog meseca dvestopedesetdevete godine Har'Gíriyeth-ske. Lokalno stanovništvo se veoma naviklo na ovaj format datuma, mada ponekad izostave četvrtine i samo kažu koji je dan meseca.


Izabrani delovi Atonovog dnevnika

4. 2. 11. 258.: Jutros sam se oprostio sa ocem, majkom, braćom i sestrama, pa sam prizvao sebi konja i krenuo na put ka dalekom li Ulefu. Put me vodi kroz Tobanov Dô, južnu Vendiju, Celeb-taur-nu-fuin (što ga zovu i Silverglade, mada to ime ne uspeva da predstavi celu lepotu istinosti što je ima vilenjački original) i na kraju, Slobodne Gradove. Put bi bio daleko kraći da idem preko Dissala, ali sama ideja je prosto smešna. Granica je pod stalnom vojnom opsadom prokletih krivovernika, a i ne bih mogao da sakrijem činjenicu da se koristim magijom, pa bi me kamenovali ili nešto slično. Nerado napuštam Har'Gíriyeth, ali mogućnosti postdiplomskih studija su tu toliko ograničene.
7. 3. 11. 258.: Juče sam prešao reku Virovu i proveo noć u gradu Solan. Nisam nigde video rudnike soli, ali mrzelo me da ih tražim. Ustvari, kad pomislim, nisam zaista ni želeo da ih vidim, samo sva naša so potiče odavde, pa... pa šta? Pa i Har'Gíriyeth je dan hoda od Istočnog Mora, pa ga nikad nisam video. Bilo bi zanimljivo to videti, zalazak sunca na moru. Ali sve babe i praznoverni ljudi grada veruju da je tamo neka zla sila, neki duhovi koji će svakog ko slučajno zaluta tamo da prožderu... No, možda za koju godinu, kad se vratim iz Ulefa, budem razbio to verovanje. Ali stvarno me nervira da niko od profesora ne zna dovoljno o magičnim strujanjima u metalima kako bi me učio. Sad moram u Ulef... No, bar sam se nagledao šuma usput. I još ću se valjano nagledati šuma dok pređem Vendiju, pa još predivni Celeb-taur-nu-fuin...
3. 4. 11. 258.: Vendi su veoma srdačan i gostoprimljiv narod, ali svi žive u prokletim šupama i straćarama nasred velikog ništavila. Dogodila se i jedna mala nezgoda: Alcarin je ubio jednog zalutalog ćurana u šumi pored sela Ričak. Kad sam pokušao da potražim seljana vlasnika ćurana, taj je, spazivši me, zapretio sekirom, pa sam bio primoran da pobegnem. Imam tu već problema sa jezikom, pošto Vendi slabo govore strane jezike, a ja ih govorim samo četiri. U Tobanovom Dolu još dosta dobro govore vilenjački, ali tu se već uglavnom sporazumevam sa ljudima na Dissalskom, a to je dosta problematično, pošto svi oni mrze Dissalce, što je za svaku pohvalu, ali nikako da im objasnim da ja NISAM DISSALAC. Tako da se uglavnom klonim većih naselja i hvalim Šabaha što je ova zemlja ovako ruralna i većim delom prekrivena šumom.
5. 3. 12. 258.: Vreme prolazi veoma sporo na šumskim puteljcima Vendije. Počinjem da mislim da sam se izgubio, pošto već tri dana nisam nikog video na ovom putu, sem jednog druida, ali taj me je brzo oterao, jer sam u svom beskonačnom neznanju brao maline u njegovom privatnom svetilištu.
2. 4. 12. 258.: Regnum Vendicum enormus est. Regnum Vendicum silvanus est. Ergo, via Vendica longus et fatigus est.
3. 3. 13. 258.: Posle već skoro dva meseca ovog beskrajnog putovanja po svim tim silnim šumama, danas u zoru me probudi Alcarin. Uznemirili su ga onih dvanaestoro vilenjaka što su me ćutke posmatrali već neko vreme. Pozdravio sam ih na vilenjačkom i oni su mi poželili dobrodošlicu. Konačno sa stigao u Celeb-taur-nu-fuin.
1. 4. 13. 258.: Predivna je ova zemlja vilenjaka. Posebno su lepa drva Athel, sa svojim izduženim lišćem srebrnog sjaja. Jedan vilenjak, po imenu Astennior, se ponudio da me odprati do južne granice. Dobar je to čovek, dobroćudan, plemenit i nadasve strpljiv, ali strašno smara sa raznim rodoslovima i istorijom. Primer: ovaj deo šume se zove nekako i ovo je dugovekovni dom porodice Nešto. Oni su stigli pre X godina iz nekog dela Mirrimbara zbog ovog i onog. Blablablablabla. I tako ceo dan. Tako pređemo neki potok i on zatim priča o njoj do večeri. Ili još gore, peva o njoj do večeri.
1. 1. 1. 259.: I tako me snašla godišnjica osnivanja grada u hobitskom selu nasred beskonačne vilenjačke šume. Nikad nisam video toliko polutana na jednom mestu. Moj dolazak je, iz nekog razloga, bio povod za veliko slavlje i gozbu u selu. Kad su me već tako srdačno primili, morao sam da im održim veče iluzija i trikova, mada nisam imao prevelik uspeh. Stalno su me poredili sa nekih vilenjačkim čarobnjakom, nekim što je oživljavao stabla i sačinio hor od njih. Ustvari, to će pre da bude neki raspevani druid, ali šta se hobiti razumeju u magiju.
5. 1. 1. 259.: Konačno smo stigli do te neke reke što teče na jug u Slobodne Gradove. Astennior je odnekud stvorio čamac, pa smo tim išli. Noć ćemo provesti na čamcu, pošto je Astennior dobio nalet inspiracije kad je video Mesečev odraz u vodi, pa sad piše neku baladu o, pa zasad mi se čini o talasima i povetarcu, ali još ćemo videti.
6. 1. 1. 259.: Jutros, kad sam se probudio, bolela su me leđa, a Astennior je zapisivao svoju baladu. Zatim smo učili Alcarina kako da lovi ribe (kao da on to ne zna... ).
7. 2. 1. 259.: Danas sam konačno stigao u Slobodne Gradove. Tu, konačno, ima puteva, kojima mogu da idem konjem. Ulefe, evo me!
6. 4. 1. 259.: Ovaj zadnji deo puta je bio krajnje zamoran. I onda, juče kad sam stigao u Ulef... Jedna reč: školarina. Moraću da nađem neki posao. No, kao mag u Ulefu se neću lako zaposliti, grad je prepun kolega. Pokušaću u Na Tohu, kažu da je to glavni grad ili nešto, a da nije nimalo prezasićen magijom.
3. 2. 2. 259.: Ubili su kralja Marsupa! On je taj predstavnik ljudi ovde, a svi su imali bar neki motiv da ga ubiju... Tek sam stigao u grad, a sad je zatvoren, niko ne sme ni unutra, ni van. Ali zato sam dobio posao! PLata je sasvim dobra, 20 zlatnika sedmično. Treba da budem deo predhodnice velikog karavana koji ide u Mirrimbar. Put će potrajati bar jedno dva meseca i ovaj put imaću pravog konja. Dobijam ga na korišćenje za vreme expedicije.
Stranac
Stranac
Metamorf
Metamorf

Posts : 510
Join date : 2010-03-15
Age : 31
Location : Temerin / PMF

Character sheet
Name: Mihalj
Race: Fizičar
Gender: Male

View user profile http://en.wikipedia.org/wiki/User:M%C3%A1ty%C3%A1s

Back to top Go down

Re: Eninok - Otvorena diskusija

Post  KiiRiiK on Tue May 18, 2010 2:31 pm

=Charok= wrote:Ma kreno da vodim avanturu pa reko da se podsetim pa se setio da nema nista na forumu, i eto. Super! Samo vi saljite, ima knjigu da napisemo do kraja


Nece ti smetati ako propustim Eninok kroz Star Trek svet?
Stvarno? Mogu se potruditi da sve to izgleda lepo i da nista ne pokvarim Smile

__________________________
Red Bull daje ti krila a Rakia pogon na sva cetiri
If you're stupid, there's nothing you can do about it-Eric Idle
Neko nam je stavio drogu u heroin!
"Paranoia is a way of life for you, isn't it?" - The Doctor
KiiRiiK
KiiRiiK
Brljavac pred poSudom
Brljavac pred poSudom

Posts : 486
Join date : 2010-03-15
Age : 42
Location : Novi Sad, Vojvodina, Srbija

Character sheet
Name: KiiRiiK
Race: Windling
Gender: Male

View user profile http://www.valhala.eu

Back to top Go down

Re: Eninok - Otvorena diskusija

Post  severian on Tue May 18, 2010 5:05 pm

A da se nađemo tamo ? Ja ću sa inkvizitorskom družinom a ti povedi away team.
severian
severian
Moderator
Moderator

Posts : 816
Join date : 2010-03-15
Age : 43
Location : Novi Sad

View user profile http://www.valhala.eu

Back to top Go down

Re: Eninok - Otvorena diskusija

Post  KiiRiiK on Wed May 19, 2010 8:51 am

Dogovoreno Smile

__________________________
Red Bull daje ti krila a Rakia pogon na sva cetiri
If you're stupid, there's nothing you can do about it-Eric Idle
Neko nam je stavio drogu u heroin!
"Paranoia is a way of life for you, isn't it?" - The Doctor
KiiRiiK
KiiRiiK
Brljavac pred poSudom
Brljavac pred poSudom

Posts : 486
Join date : 2010-03-15
Age : 42
Location : Novi Sad, Vojvodina, Srbija

Character sheet
Name: KiiRiiK
Race: Windling
Gender: Male

View user profile http://www.valhala.eu

Back to top Go down

Re: Eninok - Otvorena diskusija

Post  Firefly on Wed May 19, 2010 2:01 pm

joj

KiiRiiK wrote:
Nece ti smetati ako propustim Eninok kroz Star Trek svet?
Stvarno? Mogu se potruditi da sve to izgleda lepo i da nista ne pokvarim Smile

Laura Di Calestro odmeri od glave do pete priliku obuceno u crno -crvenu uniformu i jos nekoliko slicnih iza nje.
"Kapetan, kazes? Pa sad, neko postane kapetan, a neko i ostane... Mada, meni delujete vise ko cirkuska trupa iz Zemlje Izmedju Cetiri Mora. I sto vam je ovaj vilenjak tako pozeleneo?"
"Nebitno... kapetane..." procedi Nihira, pokusavajuci da ne izgubi strpljenje "Nego, gde vam je taj brod koji stalno pominjete?"

__________________________

Curse your sudden but inevitable betrayal!
Firefly
Firefly
Moderator
Moderator

Posts : 253
Join date : 2010-03-15
Age : 35

View user profile

Back to top Go down

Re: Eninok - Otvorena diskusija

Post  maya on Thu May 20, 2010 8:59 am

ahahahahahhahahahah

svaka cast, kapetanice!
/ ovde fali onaj smajli sto se klanja /
maya
maya
Guster bez repa
Guster bez repa

Posts : 190
Join date : 2010-03-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Eninok - Otvorena diskusija

Post  =Charok= on Thu May 20, 2010 10:42 am

Hehehe, Laura, evo prilike da se comandeeruje leteci brod pir01
Svi znamo koliko su Star Trekovci (bar muski) pjuni kad dodje do close combata albino
=Charok=
=Charok=
Admin
Admin

Posts : 790
Join date : 2010-03-16
Age : 41
Location : Novi Sad, Vojvodina

Character sheet
Name: Enter name
Race: Human
Gender: Male

View user profile http://www.valhala.eu

Back to top Go down

Re: Eninok - Otvorena diskusija

Post  Firefly on Thu May 20, 2010 12:47 pm

E, a ako spustis shuttle na Eninok, jel moguce naci podatke o Eninoku sa jednog od foruma na inetrnetu Zemlje od pre 350 godina confused

__________________________

Curse your sudden but inevitable betrayal!
Firefly
Firefly
Moderator
Moderator

Posts : 253
Join date : 2010-03-15
Age : 35

View user profile

Back to top Go down

Re: Eninok - Otvorena diskusija

Post  KiiRiiK on Thu May 20, 2010 2:23 pm

Cek cek nije to problem problem je u startu, moram da preformulisem planetarnu sredinu u ST a to ce malo da potraje.
Nije ne izvodljivo.

__________________________
Red Bull daje ti krila a Rakia pogon na sva cetiri
If you're stupid, there's nothing you can do about it-Eric Idle
Neko nam je stavio drogu u heroin!
"Paranoia is a way of life for you, isn't it?" - The Doctor
KiiRiiK
KiiRiiK
Brljavac pred poSudom
Brljavac pred poSudom

Posts : 486
Join date : 2010-03-15
Age : 42
Location : Novi Sad, Vojvodina, Srbija

Character sheet
Name: KiiRiiK
Race: Windling
Gender: Male

View user profile http://www.valhala.eu

Back to top Go down

Re: Eninok - Otvorena diskusija

Post  Firefly on Thu May 20, 2010 2:30 pm

mwahahaha
pir03 enterprise

__________________________

Curse your sudden but inevitable betrayal!
Firefly
Firefly
Moderator
Moderator

Posts : 253
Join date : 2010-03-15
Age : 35

View user profile

Back to top Go down

Re: Eninok - Otvorena diskusija

Post  Stranac on Thu May 20, 2010 3:51 pm

Zašto? Imaš sistem sa centrom mase u planeti klase M, a oko nje orbitiraju neka omanja zvezda (kako sad ona radi, to je pitanje, kad ima tako malu masu scratch ), jedan mesec što se delom raspao, te ni ne znam šta bi lutajuće zvezde bile... i naravno, treba neka prostorna anomalija koja bi objasnila zašto se ne vide stajaće zvezde (ostatak "normalnog" svemira) i zašto niko od svih tih silnih spacefaring rasa nisu još otkrile sistem.
A magiju smo sretali svako malo u Star Treku, uvek sa već nekim obljašnjenjem, ili pak bez njega - ipak, ne može se sve odmah objasniti naučno, treba za to vremena. A nemaš uvek dovoljno vremena...

P.S.: Ili možda je ipak heliocentrični sistem, samo se veruje da je geocentrični... to bi bilo puno jednostavnije.
Stranac
Stranac
Metamorf
Metamorf

Posts : 510
Join date : 2010-03-15
Age : 31
Location : Temerin / PMF

Character sheet
Name: Mihalj
Race: Fizičar
Gender: Male

View user profile http://en.wikipedia.org/wiki/User:M%C3%A1ty%C3%A1s

Back to top Go down

Re: Eninok - Otvorena diskusija

Post  Gilenmeldill on Sat Oct 02, 2010 3:38 am

Kad smo vec kod Eninoka,ima li ista sto je Avram nama vodio?Ja se secam vecinski,ali nemam nikakvu dokumentaciju.Uglavnom smo bili kod sumskih vilenjaka-jako smo bili razradili taj deo-,u Mirimbaru i najvise u Ulefu...
Bio je to dozivljaj igrati tu avanturu skoro godinu dana! Very Happy
Gilenmeldill
Gilenmeldill
Jaje od Azdaje (Levo)
Jaje od Azdaje (Levo)

Posts : 44
Join date : 2010-09-18
Age : 31
Location : Novi Sad

Character sheet
Name: Nerevar
Race: Dunmer
Gender: Male

View user profile

Back to top Go down

Re: Eninok - Otvorena diskusija

Post  =Charok= on Sat Oct 02, 2010 10:12 am

Nisam siguran... Ovo je ono sto sam ja imo otkucano/popisano... Za ostalo stvarno zavisim od vas Smile
=Charok=
=Charok=
Admin
Admin

Posts : 790
Join date : 2010-03-16
Age : 41
Location : Novi Sad, Vojvodina

Character sheet
Name: Enter name
Race: Human
Gender: Male

View user profile http://www.valhala.eu

Back to top Go down

Re: Eninok - Otvorena diskusija

Post  ZmajiC on Sun Oct 03, 2010 1:50 pm

moja avantura je previse kratko trajala da bih mogao reci da je bila dobra ali mogu postaviti ono sto sam pisao o liku i gradu terakey-u ako odgovara.
a uvek mogu da stavim jedan stargate negde na eninoku a taman bi se poklopilo sa hmmmm terakey em hmmmm
ZmajiC
ZmajiC
Jahac zmaja sa preponama
Jahac zmaja sa preponama

Posts : 377
Join date : 2010-03-18
Age : 36

Character sheet
Name:
Race:
Gender: Male

View user profile

Back to top Go down

Re: Eninok - Otvorena diskusija

Post  maya on Mon Oct 04, 2010 7:22 am

ja imam negde komplet opis one "Divlji bagrem ..." avanture, ono sto sam pisala za Sorras, imam negde garant i beleske sa tih morskih (necu da kazem piratskih Wink) sesna, mozda negde po nekim papairicima nadjem i zapise sa sesna koji nam je Boris vodio u Masarikovoj (ja igrala monkicu) mada je to kratko trajalo ...
moram malo da prekopam po fiokama pa proverim da se ne krije jos nesto tamo ...

ako treba bilo sta od ovoga, javite

p.s.
ima ona moja avantura sto sam vodila na Koriannoru - jes da bas nije Eninok, al ako treba da se popuni prostor ...
maya
maya
Guster bez repa
Guster bez repa

Posts : 190
Join date : 2010-03-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Eninok - Otvorena diskusija

Post  Al-Behar Ferizzi on Tue Feb 04, 2014 2:38 pm

Gilenmeldill wrote:Kad smo vec kod Eninoka,ima li ista sto je Avram nama vodio?

Uf... Sta sam ja to beshe vodio?
Imam svasta nesto na nekim backup-ovima.

Dugo sam bio odsutan ali obecavam da cu cim uhvatim malo vremena da posaljem sve sto imam... ako je Eninok jos uvek interesantan.
Vidim da je malo mrtav deo foruma.
Al-Behar Ferizzi
Al-Behar Ferizzi
Jaje od Azdaje (Levo)
Jaje od Azdaje (Levo)

Posts : 7
Join date : 2012-03-24
Age : 36
Location : Eninok, Dissal, 15000 Sad-Rahzem

Character sheet
Name: Al-Behar Ferizzi
Race: Genie
Gender: Male

View user profile

Back to top Go down

Re: Eninok - Otvorena diskusija

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


Valhala :: IGRE :: RPG :: Eninok

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum