Affiliates
Valhala free forum
 
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Religije Eninoka
Fri Mar 02, 2018 4:04 pm by Putujuci Djindas

» Uslužno farbam sve vrste minijatura!!!!
Tue Jul 05, 2016 9:55 am by Jocinetu

» KMK 2015, 7. in 8. November. Slovenia - 9 Age
Wed Oct 28, 2015 8:24 pm by finaglista

» Izvori Magije potrebno
Thu Mar 19, 2015 3:29 am by Moff

» VI. Topor Team Tournament 2015.
Sun Mar 15, 2015 10:32 pm by Zvijerko

» PORUDZBINE !!!
Wed Feb 18, 2015 9:26 pm by tpoba4

» BSG LARP slike
Tue Feb 17, 2015 7:05 am by Branzila143

» Epic mega battle
Thu Dec 11, 2014 12:21 pm by sashasuman

» IZVEŠTAJ SA DANA FANTAZIJE 2010
Thu Nov 27, 2014 9:21 am by harronasad

March 2019
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Calendar Calendar


Zvezdane staze

Valhala :: IGRE :: RPG

Page 23 of 23 Previous  1 ... 13 ... 21, 22, 23

Go down

Re: Zvezdane staze

Post  Malkovian on Fri Jan 21, 2011 6:58 pm

mogu Very Happy
Malkovian
Malkovian
Jahac zmaja sa preponama
Jahac zmaja sa preponama

Posts : 403
Join date : 2010-03-16
Age : 35
Location : Novi Sad, Vojvodina, Serbia, Balkans, Europe, Earth, Solar system,Virgo Supercluster, Orion Arm, Milky Way

Character sheet
Name: ja
Race: Human
Gender: Male

View user profile

Back to top Go down

Re: Zvezdane staze

Post  KiiRiiK on Mon Jan 24, 2011 11:59 pm

25.01.

Od 19h KLUB

__________________________
Red Bull daje ti krila a Rakia pogon na sva cetiri
If you're stupid, there's nothing you can do about it-Eric Idle
Neko nam je stavio drogu u heroin!
"Paranoia is a way of life for you, isn't it?" - The Doctor
KiiRiiK
KiiRiiK
Brljavac pred poSudom
Brljavac pred poSudom

Posts : 486
Join date : 2010-03-15
Age : 42
Location : Novi Sad, Vojvodina, Srbija

Character sheet
Name: KiiRiiK
Race: Windling
Gender: Male

View user profile http://www.valhala.eu

Back to top Go down

Re: Zvezdane staze

Post  ZmajiC on Tue Jan 25, 2011 1:52 am

ja sam ti sad na 80% samo da vidim za radnika sta ce biti sutra.cujemo se mi sutra
i samo da podsetim da mislim da klub ne radi poneeljkom i utorkom Smile
ZmajiC
ZmajiC
Jahac zmaja sa preponama
Jahac zmaja sa preponama

Posts : 377
Join date : 2010-03-18
Age : 36

Character sheet
Name:
Race:
Gender: Male

View user profile

Back to top Go down

Re: Zvezdane staze

Post  KiiRiiK on Tue Jan 25, 2011 5:49 pm

Ponovo otkazujemo igranje kapetanica je bolesna, oficir za funkcije operativnosti broda zadrzan, Q nece da dodje pa da sve promeni.

__________________________
Red Bull daje ti krila a Rakia pogon na sva cetiri
If you're stupid, there's nothing you can do about it-Eric Idle
Neko nam je stavio drogu u heroin!
"Paranoia is a way of life for you, isn't it?" - The Doctor
KiiRiiK
KiiRiiK
Brljavac pred poSudom
Brljavac pred poSudom

Posts : 486
Join date : 2010-03-15
Age : 42
Location : Novi Sad, Vojvodina, Srbija

Character sheet
Name: KiiRiiK
Race: Windling
Gender: Male

View user profile http://www.valhala.eu

Back to top Go down

Re: Zvezdane staze

Post  ZmajiC on Wed Jan 26, 2011 2:43 am

nas brod se izgleda nasukao na stvarnost i nikako da zaplovi dalje
ZmajiC
ZmajiC
Jahac zmaja sa preponama
Jahac zmaja sa preponama

Posts : 377
Join date : 2010-03-18
Age : 36

Character sheet
Name:
Race:
Gender: Male

View user profile

Back to top Go down

Re: Zvezdane staze

Post  Stranac on Mon Feb 21, 2011 10:15 pm

Kako se, po svemu sudeći, niko više ne igra Star Trek-a, sasvim mi izgleda da bi mogao da obelodanim svoj, tj. Volokov tajni background. Izvolite!

Aćime, evo šaljem ti Volokov, hm, privatni background. Ovo je samo za tvoje oči, većinu ovih stvari Volok ima problema da prizna samom sebi, a kamoli tamo nekim vanzemaljcima iz Zvezdane Flote. Razotkrivanje ovih tajni bi prosto uništilo Voloka.

Volokov život se razvijao sasvim svakidašnje dugi niz godina. Studirao je fiziku, bavio se matematikom i naukom uopšte. No, jedanput je radio naučni projekat na poljoprivrednom dobru na Viltanskoj niziji. Radio je meteorološka i uopšte geofizička osmatranja vezana za agrometeorološka istraživanja o nastanku mikroklime unutar biljnog sklopa, sa posebnim osvrtom na koncentraciju vulkanskog pepela u niskim koncentracijama. Rad se sastojao od stotinak dana osmatranja i obrade rezultata sa par desetak instrumenata. Ovaj period bi bio nešto što bi se ljudskim rečnikom dalo nazvati „dosadno“, ali... ...tamo je Volok prvi put upoznao T'Leiu. Ona je bila jedna od studenata biologije koji su radili terenski rad na samim biljkama, sve od uklanjanja korova do disekcije uginulih primeraka krajnje retkih biljnih vrsta. Jednog dana, oni su oprašivali neke voćke. T'Leia je dosta niža Vulkanka, svega 175 cm. Tamnoputa, tada joj je kosa tik doticala ramena, a nos joj je bio gotovo jedinstven, tanak i gotovo vertikalno se spuštao sa svog ispupčenog temena. Kako je tako išla redom kroz voćke i redom navukavala kese na cvetove, blagi povetarac se igrao njenom kosom. U jednom trenutku, vetar se naglo promenio i zapljusnuo joj kosu u lice. Tada je ona uzela gumicu i vezala svoju kosu, slučajno usmerivši pogled tada ka Voloku, koji je upravo radio proveru sistema diferencijalnog mikroanemometra, jer je davao nekonzistentne vrednosti za trodmenzioni gradijentni profil vetra unutar krošnji. Tad su razmenili jedan pogled koji je trajao čitavu večnost...
Od tog dana nadalje, Volok je bio zajubljen u nju. Normalno, da preduzme nešto povodom svojih emocija, to bi bilo nepojmljivo na više nivoa. Kao prvo, on je već veren. Doista, to jeste tradicionalan dogovoreni brak između njegovih i njenih roditelja, koji su i dogovorili brak još kad su oboje imali po 7 godina – Volok i njegova verenica T'Krim. No, dužnost je nešto krajnje fundamentalno, daleko fundamentalnije od loše koncipiranih pojmova kao što je nezasluženo slavljena „sloboda“. A i Volok se slagao sa analizom po kojoj je bilo ustanovljeno kako su T'Krim i on idealni jedno za drugo. Jer doista, genetski su dopunjavali mane jedni drugih, a i imali su mnogo toga zajedničkog: T'Krim se bavila primenjenom matematikom. Nadalje, bili us isto godište, te je T'Krim bila visoka 195 cm, te se očekivalo da će time taj Volokov genetski nedostatak biti ugašen u sledećim generacijama. Kao drugo, da preduzme nešto povodom svojih emocija?! Nečuveno! Sem ako neko prati Tu-Jarok, naravno, ali to nije slučaj s Volokom, koji prati put Kolinahr. Ali, ovo je bilo nešto jače od Voloka, nešto čega se nije mogao rešiti, ma koliko meditirao, bez obzira koliko puta je logičkom analizom dolazio do konačnog zaključka kako je to prosta, sasvim stereotipna omladinska zaljubljenost...
Tokom vremena, T'Leia i on su se još par puta sreli. No, tih par puta su se Voloku činili doista često, te nije mogao a da ne pomisli kako je to u stvari, sudbina. I kako bi ovo pomislio, isto bi pomislio kako je neizmerno glup da pomisli takvo što.
Konačno, došlo je i vreme venčanja. Negde duboko, Voloka su uništavale navale emocija. No, sve je to bilo toliko iracionalno, a on je ipak bio valjano disciplinovan. Razum je pobedio, te je započeo brak bez i trunke radosti. Prosto, T'Krim i Volok su bili na potpuno različitim talasnim dužinama. No, to ni nije bilo važno, jer oboje su bili veoma posvećeni svom radu.
U međuvremenu, Volok je i prihvatio rad na zajedničkom projektu vulkanologa i minerologa na vulkanski aktivnom ostrvu-kontinentu Xir'Tan na jugu Vulkana. Ideja je bila da se uradi prognoza mineralnog sastava lave posle erupcija sa visokom preciznošću. Volok je, kao mlađi saradnik, radio merenja instrumentima i obrađivao merene podatke. 36-og dana projekta, na lokalitetu se pojavila T'Leia... Istraživala je extremofilne mikrobe koji obitavaju unutar lava-cevi... Volok je jedva uspevao da obuzda svoje emocije. Jer ipak, sad je on već oženjen čovek. Osećao je neizrecivu krivnju zbog svojih emocija, sama situacija je vređala njegov racionalni ponos („Ma molim te, koje nesrećne emocije, idijote jedan zaljubljeni!“)
Situacija je teško mogla biti gora. No, dva dana kasnije Volok je primio vest kako se njihova kuća u Kelu srušila usled zemljotresa neočekivane jačine, nastalog krajnje naglo bez ikakvog upozorenja. T'Krim je umrla.
Volok je otputovao kući i zakopao se u drevne pogrebne rituale. Osećaj krivnje je bio prosto nepodnosiv, ta misao kako je on na nekom nivou odgovoran mu nije davala mira. A sa druge strane, bila je tu neka radost zbog koje je isto osećao krivnju. Jer, opet je bio slobodan, čak je mogao i da nešto preduzme povodom T'Leie. Ali, kako je i mogao nešto takvo da pomisli u ovakvom trenutku...
Sve to je kipelo u njemu, ceo njegov Unutrašnji Hor je vrištao i urlao svoje. „Sada konačno možeš da budeš sa ljubavi svojom!“ - radosno je uzviknula Valdena. „Ali po koju cenu... to se nikad ne bi desilo, da si ostao kod kuće sa svojom ženom, kao što jedan dobar muž i treba da zna da je to njegova najviša i najsvetija dužnost“ - zamerao mu je Kyr-al-Tep. A na sve to će Alep-Tel: „Istina je ta da, makar je i spasao, svejedno bi jednog dana već umrla, a ti bi ostao sam do svoje smrti. Ili bi, pak, ti umro prvi i postao jedno sa ništavnom prašinom ovog ispraznog, iluzornog postojanja. Dobro znaš i sam da su ta drevna verovanja kako će se sve katre nanovo ujediniti prosta laž koja bi trebala da ublaži bolne rane rastanka...“
Ove misli, pogotovo krivnja u svim svojim oblicima, često se vraćaju u Volokov um. No, vreme čini svoje. A i inače, na kraju krajeva, Volok je uspeo obe porodice da ubedi kako bi njegov brak sa T'Leiom bilo sasvim racionalno rešenje. Veridba je obavljena, a svadba je zakazana za Volokov idući pon farr, godine 2369.
No, često se Volok seti svoje voljene. Ustvari, to ga isto muči, jer sad oseća krajnje jaku želju da bude s njom, a i krivnju što nije tamo.

A što se tiče godišnjeg odmora, veći deo toga su on i T'Leia proveli zajedno. Zatim, proveo je dosta vremena sa vre-katrama svojih predaka, pokušavajući da konačno ovlada nijansama ove veštine stapanja umova. Opet ništa za šta bi kolege trabalo da znaju.

Da završim priču, Volok je u međuvremenu odlučio da "the needs of the few outweigh the needs of the many", te se vratio na Vulkan i on i T'Leia su se venčali. Otputovali su na Zemlju, u Egipat na medeni mesec (ti strani uticaji! Wink ). Konačno, odlučili su da tamo i ostanu, u Sahari ne previše daleko od Gize. Kako svoju privatnost čuvaju sa uobičajenom Vulkanskom strogošću, dalji detalji baš i nisu poznati. No, jedno je sigurno: Voloku ni danas nije jasno, šta su to Phlinex i Kapetanica radili sa tim automobilom u pustinji... Wink spocky
Stranac
Stranac
Metamorf
Metamorf

Posts : 510
Join date : 2010-03-15
Age : 31
Location : Temerin / PMF

Character sheet
Name: Mihalj
Race: Fizičar
Gender: Male

View user profile http://en.wikipedia.org/wiki/User:M%C3%A1ty%C3%A1s

Back to top Go down

Re: Zvezdane staze

Post  KiiRiiK on Mon Feb 21, 2011 11:05 pm

Nije da ne igra vec nisam u stanju da skupim ekipu, elem cekam da se malo razrede obaveze pa da zgrabim za sezonu 2

__________________________
Red Bull daje ti krila a Rakia pogon na sva cetiri
If you're stupid, there's nothing you can do about it-Eric Idle
Neko nam je stavio drogu u heroin!
"Paranoia is a way of life for you, isn't it?" - The Doctor
KiiRiiK
KiiRiiK
Brljavac pred poSudom
Brljavac pred poSudom

Posts : 486
Join date : 2010-03-15
Age : 42
Location : Novi Sad, Vojvodina, Srbija

Character sheet
Name: KiiRiiK
Race: Windling
Gender: Male

View user profile http://www.valhala.eu

Back to top Go down

Re: Zvezdane staze

Post  KiiRiiK on Thu Mar 24, 2011 3:13 am

OK ko je spreman za 2 sezonu?
Znam za 2 igraca, ostali?

__________________________
Red Bull daje ti krila a Rakia pogon na sva cetiri
If you're stupid, there's nothing you can do about it-Eric Idle
Neko nam je stavio drogu u heroin!
"Paranoia is a way of life for you, isn't it?" - The Doctor
KiiRiiK
KiiRiiK
Brljavac pred poSudom
Brljavac pred poSudom

Posts : 486
Join date : 2010-03-15
Age : 42
Location : Novi Sad, Vojvodina, Srbija

Character sheet
Name: KiiRiiK
Race: Windling
Gender: Male

View user profile http://www.valhala.eu

Back to top Go down

Re: Zvezdane staze

Post  Malkovian on Wed May 04, 2011 11:17 am

i ocemo se igrati Very Happy ja sam za a koliko sa se cuo sa dunjom i ona bi da se igramo opet Very Happy
Malkovian
Malkovian
Jahac zmaja sa preponama
Jahac zmaja sa preponama

Posts : 403
Join date : 2010-03-16
Age : 35
Location : Novi Sad, Vojvodina, Serbia, Balkans, Europe, Earth, Solar system,Virgo Supercluster, Orion Arm, Milky Way

Character sheet
Name: ja
Race: Human
Gender: Male

View user profile

Back to top Go down

Re: Zvezdane staze

Post  KiiRiiK on Mon Nov 19, 2012 10:10 pm

Posto je brod ponovo, hmm, posao, hmm, t.j. vise propuzao What a Face sledi sledeci sesion.
Mihalj ti ako si voljan da igras sa nekim drugim ili novim likom, dobrodosao si, samo mi javi.
Vulkanca je zaista tesko igrati, a da ti se emocije ne umesaju.
OK sledece igranje je negde u toku sledece nedelje.

__________________________
Red Bull daje ti krila a Rakia pogon na sva cetiri
If you're stupid, there's nothing you can do about it-Eric Idle
Neko nam je stavio drogu u heroin!
"Paranoia is a way of life for you, isn't it?" - The Doctor
KiiRiiK
KiiRiiK
Brljavac pred poSudom
Brljavac pred poSudom

Posts : 486
Join date : 2010-03-15
Age : 42
Location : Novi Sad, Vojvodina, Srbija

Character sheet
Name: KiiRiiK
Race: Windling
Gender: Male

View user profile http://www.valhala.eu

Back to top Go down

Re: Zvezdane staze

Post  Stranac on Mon Nov 19, 2012 10:33 pm

Imam tu kompulziju da pročitam maltene sve na forumu, pa sam i ovo video, i moj odgovor je: problem mi je i taj Star Wars što sad igramo da uklopim, prosto fax zahteva dosta vremena, a možda uskoro i položim jedan ispit van roka, i tako. Vi se zabavljajte, ali ja ću pre morati da učim ko Vulkanac nego što ću imati prilike da ga igram Wink
Stranac
Stranac
Metamorf
Metamorf

Posts : 510
Join date : 2010-03-15
Age : 31
Location : Temerin / PMF

Character sheet
Name: Mihalj
Race: Fizičar
Gender: Male

View user profile http://en.wikipedia.org/wiki/User:M%C3%A1ty%C3%A1s

Back to top Go down

Re: Zvezdane staze

Post  KiiRiiK on Wed Nov 21, 2012 10:22 am

TO je sasvim ok, a moje je bilo da pitam Smile
Mislim da je bar to nako, ljudski i ok.

__________________________
Red Bull daje ti krila a Rakia pogon na sva cetiri
If you're stupid, there's nothing you can do about it-Eric Idle
Neko nam je stavio drogu u heroin!
"Paranoia is a way of life for you, isn't it?" - The Doctor
KiiRiiK
KiiRiiK
Brljavac pred poSudom
Brljavac pred poSudom

Posts : 486
Join date : 2010-03-15
Age : 42
Location : Novi Sad, Vojvodina, Srbija

Character sheet
Name: KiiRiiK
Race: Windling
Gender: Male

View user profile http://www.valhala.eu

Back to top Go down

Re: Zvezdane staze

Post  KiiRiiK on Tue Dec 11, 2012 12:20 pm


__________________________
Red Bull daje ti krila a Rakia pogon na sva cetiri
If you're stupid, there's nothing you can do about it-Eric Idle
Neko nam je stavio drogu u heroin!
"Paranoia is a way of life for you, isn't it?" - The Doctor
KiiRiiK
KiiRiiK
Brljavac pred poSudom
Brljavac pred poSudom

Posts : 486
Join date : 2010-03-15
Age : 42
Location : Novi Sad, Vojvodina, Srbija

Character sheet
Name: KiiRiiK
Race: Windling
Gender: Male

View user profile http://www.valhala.eu

Back to top Go down

Re: Zvezdane staze

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 23 of 23 Previous  1 ... 13 ... 21, 22, 23

Back to top


Valhala :: IGRE :: RPG

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum